Salsiccia:
400 g kassler
100 g späck
0,5 tsk fänkålsfrö
0,5 tsk rosmarin
0,5 klyfta vitlök
9 g salt
0,5 dl vatten
Chorizo
400 g kassler
100 g späck
0,25 tsk malen ingefära
0,25 tsk lökpulver
1 krm koriander
Vitpeppar
Ca 0,5 msk hackad chili
Ca 0.25 dl hackad röd paprika
0,5 tsk oregano
0,25 tsk spiskummin
0,5 tsk paprikapulver
0,75 msk rödvinsvinäger
9 g salt
0,5 dl vatten
I båda recepten tyckte vi att det var lite för mycket salt. Detta kommer vi att minska nästa gång. Smakerna i Chorizon var bra men vi märkte att man kan nog öka lite i mängden kryddor samt göra den starkare nästa gång.
Jag serverade korvarna med varm surkål och en curry-senap-majonnäs.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar