fredag 6 maj 2016

Sol och god mat på terrassen

Ännu en solig och fin dag. Nu passar vi på och njuter av det sköna vädret. Först så åt vi lite kallrökt hästkött från Chef Wotkins och drack ett glas cava i solen.



Till varmrätt blev det grillad aubergine med getost och oilvolja


Jag grillade auberginen hel i ca 30 minuter. Sedan skar jag upp och fyllde den med smulad getost och olivolja. Det här var första gången jag gjorde den på et här sättet och det var mycket gott. Kommer att bli en favorit i sommar.

Jag grillade entrecote av dovhjort så att den var vackert rosa :)


Som tillbehör till detta serverades en sallad bestående av bl.a. halloumi, grillad paprika, kikärter och rostade pinjefrön. Lite god olivolja och nymald svartpeppar på och det blir mycket gott.


Grilltemat fortsatte även med efterrätten... Det blev en Gino med banan, kivi, jordgubbar kokosflingor och riven vit choklad serverad med lite vaniljglass


Kan konstatera att livet är skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar